Fundació Alícia a Madrid Fusión Dreams a Toledo

Amb aquesta participació, Alícia va reafirmar el seu compromís amb la recerca i innovació en gastronomia, connectant salut, territori i sostenibilitat en el futur de l’alimentació. Durant l’esdeveniment, Alícia va contribuir al disseny conceptual del programa juntament amb Madrid Fusión, destacant el paper de la gastronomia en la innovació i la sostenibilitat. Es va abordar […]

DIAITA avança a la segona fase del programa FOODITY!

DIAITA és un assistent alimentari dissenyat específicament per ajudar les persones amb càncer de còlon a tenir una alimentació adequada durant el tractament. Aquesta eina, combina la intel·ligència artificial amb l’evidència científica i la pràctica clínica en nutrició oncològica per oferir recomanacions personalitzades, tenint en compte les necessitats específiques de cada persona. Així, els pacients […]

La cuina catalana a la Berlin Food Week

Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, va ser l’encarregat d’introduir al públic l’exposició “Catalunya, la cuina dels prodigis. Dels receptaris medievals a la Regió Mundial de la Gastronomia 2025” a la sala Lichthoff del recinte Acht, al cor de Berlín. Aquesta exposició immersiva va guiar els visitants a través de diferents espais temàtics que […]

La Fundació Alícia participa en el II Congrés d’Alimentació a São Paulo, Brasil

Dimarts, 10 de setembre: “La Fundació Alícia i les tendències alimentàries actuals” El congrés va començar amb una presentació de la Fundació Alícia, on es va explicar la seva missió de promoure una alimentació saludable i sostenible per a tothom. A continuació, es va parlar de les tendències alimentàries actuals, tractant temes com l’ús d’ingredients […]

Inici dels treballs de l’Estratègia Nacional d’Alimentació (ENA)

Toni Massanés, en la seva intervenció, va destacar la importància de fomentar una alimentació saludable i sostenible. Des de la Fundació Alícia, es treballa contínuament en la investigació i promoció d’hàbits alimentaris que no només siguin beneficiosos per a la salut, sinó que també respectin el medi ambient. Massanés va destacar la necessitat d’innovació i […]

Estudi sobre selectivitat alimentària en nens i nenes amb TEA

La presentació es va realitzar amb la participació de la vicepresidenta d’ATADES, Susana Álvarez; la coordinadora d’a·Autismo, Paula Rodríguez; amb Marc Puy-Pey i Fabiola Juárez de la Fundació Alícia; i María Cid, directora de la Fundació Solidaritat Carrefour. A més, va comptar amb la participació de la consellera de Benestar i Família del Govern d’Aragó, […]