Search
Close this search box.

Inici dels treballs de l’Estratègia Nacional d’Alimentació (ENA)

Toni Massanés, en la seva intervenció, va destacar la importància de fomentar una alimentació saludable i sostenible. Des de la Fundació Alícia, es treballa contínuament en la investigació i promoció d’hàbits alimentaris que no només siguin beneficiosos per a la salut, sinó que també respectin el medi ambient. Massanés va destacar la necessitat d’innovació i […]

Estudi sobre selectivitat alimentària en nens i nenes amb TEA

La presentació es va realitzar amb la participació de la vicepresidenta d’ATADES, Susana Álvarez; la coordinadora d’a·Autismo, Paula Rodríguez; amb Marc Puy-Pey i Fabiola Juárez de la Fundació Alícia; i María Cid, directora de la Fundació Solidaritat Carrefour. A més, va comptar amb la participació de la consellera de Benestar i Família del Govern d’Aragó, […]

Premi Especial de l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició.

Els jardins del Palau de Pedralbes han estat l’escenari de la vint-i-dosena edició de la cerimònia de lliurament dels Premis Nacionals de Gastronomia 2024, organitzada per l’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició. L’acte va estar presidit per Carles Vilarrubí, president de l’Acadèmia, i s’ha celebrat durant un sopar elaborat pel xef Nandu Jubany. Reconeixement a […]

El projecte SALSA: salut, alimentació i sociabilitat.

SALSA (Salut, Alimentació i Sociabilitat), té l’objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones que viuen en situació de soledat no volguda.   Durant quatre mesos, des de finals de febrer fins a finals d’aquest mes de juny, una cinquantena de veïns i veïnes de Sant Joan de Vilatorrada, persones d’entre 40 i 90 […]

Celebració dels Premis PITA i Ruralapps 2023 i el reconeixement d’Oncoalícia.

Els Premis d’Innovació Tecnològica Agroalimentària (Premis PITA) i els Premis Ruralapps són dos guardons destacats que fan una aposta clara per la innovació, la competitivitat i la sostenibilitat en el sector agroalimentari, amb l’objectiu de reconèixer i fomentar l’esperit innovador i emprenedor en el món rural i agroalimentari català. Es van celebrar el passat dijous […]

GastroMar l’Ampolla 2024

Amb l’organització conjunta de l’Ajuntament de l’Ampolla, l’agència Repicat Events i Fundació Alícia, l’esdeveniment ha posat de manifest la la cuina clàssica, tradicional i d’avantguarda sota els principis de territori, producte i sostenibilitat. Aquest any, GastroMar ha destacat per la recuperació de la cuina tradicional catalana i l’enfocament en el consum de peix de temporada […]