Un joc per descobrir d’on ve cada aliment, amb la temàtica de l’origen dels aliments: l’Horta. Contingut: 1 làmina 420x297mm paper brillant+2 fulles de gomets+8 fitxes explicatives
Un joc per descobrir d’on ve cada aliment, amb la temàtica de l’origen dels aliments: l’Horta. Contingut: 1 làmina 420x297mm paper brillant+2 fulles de gomets+8 fitxes explicatives
Un joc per descobrir d’on ve cada aliment, amb la temàtica de l’origen dels aliments: La pesca. Contingut: 1 làmina 420x297mm paper brillant+2 fulles de gomets+8 fitxes explicatives
Manual per gaudir d’una vida sana, de la mà de Ferran Adrià, Valentí Fuster, i Josep Corbella, que ens expliquen les claus, idees, consells i suggeriments per a una alimentació saludable a través d’una profunda reflexió sobre la relació que tenim amb el menjar (ISBN: 978-84-9708-217-4).
Edició en castellà del receptari, editat gràcies a la Creu Roja, que té per objectiu ajudar a les famílies que fan ús dels projectes socials a cuinar de forma equilibrada, creativa, practica, bona i econòmica. Editat gràcies al suport de Nestlé i compta amb la col·laboració de cuiners reconeguts com Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Jean Louis Neichel o Ada Parellada, que hi han participat de manera voluntària amb creacions exclusives i originals.
Receptari, editat gràcies a la Creu Roja, que té per objectiu ajudar a les famílies que fan ús dels projectes socials a cuinar de forma equilibrada, creativa, practica, bona i econòmica. Editat gràcies al suport de Nestlé i compta amb la col·laboració de cuiners reconeguts com Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Jean Louis Neichel o Ada Parellada, que hi han participat de manera voluntària amb creacions exclusives i originals.
Edició en castellà d’aquesta primera publicació de la col·lecció «MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER» que té l’objectiu ajudar les persones amb càncer a mantenir un estat nutricional òptim, i explicar les bases de l’alimentació que caldria seguir un cop es diagnostica la malaltia. Consells dietètics concrets per a les fases del tractament i per fer front a alguns dels efectes secundaris que afecten el sistema digestiu. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia
Primera publicació, en la seva versió en català, de la col·lecció «MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER» per ajudar les persones amb càncer a mantenir un estat nutricional òptim, i explicar les bases de l’alimentació a seguir un cop es diagnostica la malaltia. Consells dietètics concrets per a les fases del tractament i per fer front a alguns dels efectes secundaris. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.
La piràmide que Alícia ha dissenyat ajuda a entendre què cal menjar, com fer-ho, com cuinar-ho i en quina freqüència i, alhora, recordar que per estar sa també cal moure’s! Descarrega-la, munta-la i explora la informació que et dóna cada una de les cares.