Plataforma online del Programa TAS

Plataforma online del Programa TAS (Tu i Alícia per la Salut), una eina senzilla i gratuïta que proporciona al professorat tot el material i els recursos necessaris per poder treballar els hàbits alimentaris i d’activitat física dels alumnes d’una manera autònoma, pràctica i motivadora tant per a professors com pels adolescents.

Tu ahorras ¡Nosotros ganamos!

Decàleg dels hàbits saludables. Estalvia en la cuina i guanya en salut. Es tracta simplement d’aprendre a gestionar l’alimentació, per gastar menys diners i estar més saludables. (ISBN: 978-84-16256-00-6)

El Origen de los Alimentos “La Huerta” Apli 13532

Un joc per descobrir d’on ve cada aliment, amb la temàtica de l’origen dels aliments: l’Horta. Contingut: 1 làmina 420x297mm paper brillant+2 fulles de gomets+8 fitxes explicatives

El Origen de los Alimentos “La Pesca” Apli 13534

Un joc per descobrir d’on ve cada aliment, amb la temàtica de l’origen dels aliments: La pesca. Contingut: 1 làmina 420x297mm paper brillant+2 fulles de gomets+8 fitxes explicatives

La cuina de la salut

Manual per gaudir d’una vida sana, de la mà de Ferran Adrià, Valentí Fuster, i Josep Corbella, que ens expliquen les claus, idees, consells i suggeriments per a una alimentació saludable a través d’una profunda reflexió sobre la relació que tenim amb el menjar (ISBN: 978-84-9708-217-4).

Para comer bien, bueno y barato

Edició en castellà del receptari, editat gràcies a la Creu Roja, que té per objectiu ajudar a les famílies que fan ús dels projectes socials a cuinar de forma equilibrada, creativa, practica, bona i econòmica. Editat gràcies al suport de Nestlé i compta amb la col·laboració de cuiners reconeguts com Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Jean Louis Neichel o Ada Parellada, que hi han participat de manera voluntària amb creacions exclusives i originals.

Per menjar bé, bo i barat

Receptari, editat gràcies a la Creu Roja, que té per objectiu ajudar a les famílies que fan ús dels projectes socials a cuinar de forma equilibrada, creativa, practica, bona i econòmica. Editat gràcies al suport de Nestlé i compta amb la col·laboració de cuiners reconeguts com Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Jean Louis Neichel o Ada Parellada, que hi han participat de manera voluntària amb creacions exclusives i originals.

Recomendaciones generales sobre la alimentación durante el tratamiento del cáncer

Edició en castellà d’aquesta primera publicació de la col·lecció «MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER» que té l’objectiu ajudar les persones amb càncer a mantenir un estat nutricional òptim, i explicar les bases de l’alimentació que caldria seguir un cop es diagnostica la malaltia. Consells dietètics concrets per a les fases del tractament i per fer front a alguns dels efectes secundaris que afecten el sistema digestiu. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia

Recomanacions generals sobre l’alimentació durant el tractament del càncer

Primera publicació, en la seva versió en català, de la col·lecció «MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER» per ajudar les persones amb càncer a mantenir un estat nutricional òptim, i explicar les bases de l’alimentació a seguir un cop es diagnostica la malaltia. Consells dietètics concrets per a les fases del tractament i per fer front a alguns dels efectes secundaris. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.