Fundació Alícia participa a la primera edició de les jornades GastroMar a l’Ampolla

La Fundació Alícia participa a la primera edició del GastroMar a l’Ampolla, celebrada del 21 al 23 de març, que va donar a conèixer els productes del mar de les Terres de l’Ebre i per extensió de la Mediterrània als professionals del sector. Aquestes primeres jornades professionals de cuina i ciència han tractat temes relacionats […]
‘Cuina amb microones. Sana, segura i sostenible’ de Fundació Alícia una guia imprescindible per aprendre a cuinar amb microones

‘Cuina amb microones. Sana, segura i sostenible’ la nova guia de la Fundació Alícia, editada per Larousse, ens permetrà aprendre a cuinar amb microones. El microones serveix per cuinar i no només per escalfar o descongelar aliments. Aquest llibre ens mostra com treure-li el màxim partit. Perquè una alimentació sana, segura, sostenible, deliciosa, fàcil i […]
Coneixes els tallers i formacions d’Alícia? Una forma lúdica i professional per aprendre des de l’alimentació

Es tracta de propostes formatives que es realitzen tant a les instal·lacions de la Fundació com a les pròpies empreses, entitats o en format virtual, i que tenen un format divulgatiu, demostratiu i pràctic. L’eix de la proposta s’articula al voltant de la voluntat primera de la Fundació Alícia que és millorar l’alimentació de les […]
Jornada de Menjadors Escolars 2020: Més hortalisses i més llegums en els menús escolars

El passat 22 de desembre de 2020 la Sub-direcció general de Promoció de la Salut de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, amb la participació de la Fundació Alícia, va organitzar la V Jornada de Menjadors Escolars, amb un programa molt engrescador sota el títol “Més Hortalisses i més llegums en els menús escolars“. Podeu trobar […]
La Fundació Alícia impulsa un webinar d’estratègies culinàries davant les alteracions del gust i l’olfacte provocades, entre altres motius, pel Covid-19

La proposta vol donar resposta a una problemàtica que arran del Covid-19 s’ha popularitzat més entre la població. De fet, s’estima que el 70% dels afectats de forma lleu o moderada per aquesta malaltia han perdut l’olfacte i el 50% també el gust. Aquest trastorn, però, no és únicament conseqüència d’aquesta malaltia. En algunes persones […]