La Fundació Alícia participa a la ‘Guía Comer y beber Con Gusto 2021’ una guia que facilita l’alimentació dels malalts d’ELA

La ‘Guía Comer y beber Con Gusto 2021’ és una nova publicació impulsada per la Fundación Luzón, amb la participació de la Fundació Alícia, juntament amb el Campus de l’Alimentació – UB i l’Hospital de Bellvitge, que facilita l’alimentació dels malalts d’ELA. Aquesta nova edició de la guia ha tingut com a eix central la textura dels aliments i les […]

‘Cuina amb microones. Sana, segura i sostenible’ de Fundació Alícia una guia imprescindible per aprendre a cuinar amb microones

‘Cuina amb microones. Sana, segura i sostenible’ la nova guia de la Fundació Alícia, editada per Larousse, ens permetrà aprendre a cuinar amb microones. El microones serveix per cuinar i no només per escalfar o descongelar aliments. Aquest llibre ens mostra com treure-li el màxim partit. Perquè una alimentació sana, segura, sostenible, deliciosa, fàcil i […]

La Fundació Alícia impulsa un webinar d’estratègies culinàries davant les alteracions del gust i l’olfacte provocades, entre altres motius, pel Covid-19

La proposta vol donar resposta a una problemàtica que arran del Covid-19 s’ha popularitzat més entre la població. De fet, s’estima que el 70% dels afectats de forma lleu o moderada per aquesta malaltia han perdut l’olfacte i el 50% també el gust. Aquest trastorn, però, no és únicament conseqüència d’aquesta malaltia. En algunes persones […]