Book of thecniques és un espai per transmetre el coneixement sobre els productes Batallé l’Únic a través de consells, tècniques de tall i de tècniques de cocció.
Guia gastronòmica per conèixer les varietats locals de tomàquet de la comarca del Bages i les seves aplicacions culinàries. Impulsada pel Consell Comarcal del Bages com a membre de la Xarxa de Productes de la Terra i la Diputació de Barcelona.
Descobreix els secrets de la cuina de caça més popular. El senglar és el protagonista absolut de la temporada de caça a Catalunya. Una guia pràctica que tracta des de la caça del senglar fins a la seva conservació, seguretat alimentària, preelaboracions i tècniques de cocció, per acabar oferint-nos delicioses receptes inspirades en la cuina tradicional catalana d’alta muntanya, com la coca de senglar amb escalivada, el senglar amb peres o l’hamburguesa de porc senglar, entre moltes d’altres. (ISBN 9788497351133)
Síntesi de l’estudi realitzat per al desenvolupament de receptes de pa sense gluten per a la panificadora SD-ZB2522 de Panasonic
Aplicació de mòbil que posa a l’abast de tothom 133 receptes senzilles, econòmiques i amb recomanacions de consum. Impulsada per la Fundació Tomillo, amb l’assessorament de la Fundació Alícia. Disponible de manera gratuïta a les botigues d’IOS i Android.
Volum 4 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en castellà. L’alimentació és una part important en qualsevol tractament de càncer. En el cas del càncer de cap i coll té una rellevància especial, ja que per la localització del mateix tumor pot haver-hi alguna dificultat per alimentar-se ja abans de l’inici de qualsevol tractament. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.
Volum 4 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en català. L’alimentació és una part important en qualsevol tractament de càncer. En el cas del càncer de cap i coll té una rellevància especial, ja que per la localització del mateix tumor pot haver-hi alguna dificultat per alimentar-se ja abans de l’inici de qualsevol tractament. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.
Col·lecció de les millors receptes que durant aquests últims anys la Fundació Alicia ha elaborat per a FAROS, amb l’objectiu d’incentivar a les famílies perquè impliquin als nens en la cuina.