Notícies

La Fundació Alícia col·labora a la ‘Guía Comer y beber Con Gusto 2021’, impulsada per la Fundación Luzón, una guia que facilita l’alimentació dels malalts d’ELA.
Fundació Alícia participa a la primera edició del GastroMar a l’Ampolla, les jornades professionals de cuina i ciència.
‘Cuina amb microones. Sana, segura i sostenible’ el nou treball de la Fundació Alícia, editada per Larousse, una guia imprescindible per aprendre a cuinar amb microones
La Fundació Alícia ofereix un conjunt de tallers i jornades de formació, una eina de divulgació i transferència del coneixement d’Alícia al servei d’empreses i entitats.

Cinquena edició de la jornada organitzada per l’Agència de Salut Pública de Catalunya, amb la participació de la Fundació Alícia

El proper dimarts, 26 de gener, la Fundació Alícia realitza el webinar “Ageusia, disgeusia i anòsmia. Estratègies culinàries davant les alteracions del gust i l’olfacte”.