Recomanacions dietetico-culinàries durant el tractament del càncer de pròstata

Volum 7 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en català. S’ofereixen recomanacions dietètiques amb base científica sobre el tipus d’alimentació que es pot seguir per mantenir un estat nutricional adequat segons la situació en què es trobi el pacient durant el tractament del càncer de pròstata. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i desenvolupat per l’Hospital Clínic de Barcelona i la Fundació Alícia, amb la col·laboració d’Ipsen.

‘És temps de…CIRERES’ – Fruites i verdures dels nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas les cireres), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

Recomanacions dietetico-culinàries durant el tractament del càncer de pròstata

Volum 7 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en castellà. S’ofereixen recomanacions dietètiques amb base científica sobre el tipus d’alimentació que es pot seguir per mantenir un estat nutricional adequat segons la situació en què es trobi el pacient durant el tractament del càncer de pròstata. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i desenvolupat per l’Hospital Clínic de Barcelona i la Fundació Alícia, amb la col·laboració d’Ipsen.

‘És temps de…MADUIXES’ – Fruites i verdures del nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas les maduixes), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

Menjar i beure ConGusto: una guia per a pacients afectats d’ELA i dificultats de deglució.

ConGusto és el nom d’una iniciativa destinada a l’elaboració d’una guia dinàmica de menús triturats per a pacients amb dificultats de deglució. Persegueix el doble objectiu de fomentar l’apetència en el menjar i d’aconseguir la necessària aportació nutricional a aquests pacients. Es tracta d’un conjunt de receptes representatives de l’àmplia varietat de la cuina espanyola, fàcils d’elaborar, apetitoses i de cost assequible. La guia informa sobre les textures i viscositats necessàries en cada recepta.

Cocina con microondas. Sana, segura y sostenible

Guia per aprendre a cuinar amb microones. Aquest llibre mostra com treure-li el màxim partit. Perquè una alimentació sana, segura, sostenible, deliciosa, fàcil i ràpida és possible!
ISBN 978-84-18100-98-7

Consells de medicina culinària – Blog Zespri

Articles aportats al Blog de Zespri amb consells sobre medicina culinària, nutrició, salut i bons hàbits alimentaris.

L’albergínia blanca, un tresor gastronòmic del Bages

Tercera de les guies gastronòmiques que dóna a conèixer l’albergínia blanca, un dels productes gastronòmics més singulars de la comarca del Bages, i posar-lo en valor a partir de la seva història i les aplicacions a la cuina i les seves aplicacions culinàries. Impulsada pel Consell Comarcal del Bages i el Rebost del Bages.

Les arrels premedievals de la cuina catalana

Recull dels treballs que es van presentar en la jornada realitzada el 3 de novembre de 2014. Cinc articles dedicats a cinc grans fases cronològiques (el paleolític, el neolític, l’edat del bronze, l’època ibèrica i l’època romana), dins dels quals es fa un èmfasi especial en els productes disponibles en cada moment i els que es van incorporant a la nostra dieta, les tècniques de tractament dels aliments i la relació que es pot establir amb alguns plats actuals de la nostra cuina.

Accés a la publicació

Omple el següent formulari per descarregar la publicació

FUNDACIÓ ALÍCIA ALIMENTACIÓ I CIÈNCIA, F.P. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.