Joc on has d’ajudar a en Marc a combatre al Doctor Protein. Juga, aprèn receptes baixes en fenilalanina i menjar sa per a la PKU.
Joc on has d’ajudar a en Marc a combatre al Doctor Protein. Juga, aprèn receptes baixes en fenilalanina i menjar sa per a la PKU.
Joc on el Malvat Dr. Protein, portat pel seu odi al menjar saborós, sa i baix en fenilalanina, ha robat les receptes creades especialment per la Fundació Alicia per als nens amb PKU. Idiomes: espanyol, català, danès i anglès.
Patir alguna al·lèrgia o intolerància alimentària comporta haver de renunciar a certes preparacions i elaboracions culinàries. Alícia treballa perquè la gent amb alguna restricció o limitació alimentària pugui continuar gaudint del menjar, publicant receptes a la web de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària.
Aplicació desenvolupada per la Fundació Althaia i la Fundació Alícia, amb la col·laboració d’Amgen, que pretén ajudar a millorar l’alimentació dels pacients amb hipertensió arterial i/o insuficiència renal a través d’una guia d’aliments, receptes i menús validats per professionals de la salut i l’alimentació
Programa d’intervenció escolar dirigit a nens i nenes de 3 a 16 anys per a l’adquisició d’hàbits d’alimentació saludables. Projecte de la Fundació SHE en col·laboració amb Fundació Alicia i d’altres entitats.
Plataforma online del Programa TAS (Tu i Alícia per la Salut), una eina senzilla i gratuïta que proporciona al professorat tot el material i els recursos necessaris per poder treballar els hàbits alimentaris i d’activitat física dels alumnes d’una manera autònoma, pràctica i motivadora tant per a professors com pels adolescents.
IDIBAPS i la Fundació Alícia, amb la col·laboració de ESTEVE, porta des de 2008 innovant en el desenvolupament d’eines que ajuden a l’educació terapèutica per a la diabetis. Una de les eines més importants és el portal www.diabetesalacarta.org, que des de 2012 s’ha convertit en un web de referència tant per a educadors i personal sanitari com per a persones amb diabetis.
Anàlisi de la transcendència culinària, les característiques i les utilitats específiques d’un ampli ventall d’eines i aparells de cuina. En aquest llibre es descriuen i expliquen les característiques culinàries que se li associen en cada cas. Els elements estan organitzats en una fitxa didàctica i prioritzant l’aplicació pràctica (ISBN:9788461469611 (ESP) – 9788461469628 (ENG))
La comprensió de com utilitzar agents de textura d’aliments, tals com a gelificants, espesants i emulsionants, ha anat augmentant de manera constant en la indústria. La guia ofereix una guia clara i pràctica per a qualsevol cuiner, estudiant o afeccionat que vulgui treballar amb aquests agents de textura. (ISBN 9781466565074)