Search
Close this search box.

Publicacions

¡Aprovechemos la comida!

Edició de la guía en castellà per a la reducció del malbaratament alimentari en el sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering, creada per juntament amb l’Oficina de Medi Ambient de la Universitat Autònoma de Barcelona, i amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya

Aprofitem el menjar!

Una guia per a la reducció del malbaratament alimentari en el sector de l’hostaleria, la restauració i el càtering, creada per juntament amb l’Oficina de Medi Ambient de la Universitat Autònoma de Barcelona, i amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya.

Cuina bé, menja sa, juga millor. Manual i consells per a entrenadors

Fulletó informatiu amb consells per a entrenadors per que vetllin per la bona alimentació dels seus esportistes. Creat dins la campanya “Som el que mengem”, impulsada per la Fundació FC Barcelona i la Fundació SHE, i amb el guiatge de la Fundació Alícia.

10 Consells per a una alimentació 10

Fulletó informatiu amb 10 consells per a una bona alimentació, creat per a la campanya “Som el que mengem”, impulsada per la Fundació FC Barcelona i la Fundació SHE.

Recetario a base de platos visuales. Diseñado especialmente para la alimentación del diabético y toda su familia

El seguiment d’una alimentació equilibrada i saludable, és una de les mesures més importants en la prevenció i el tractament de la diabetis. Aquest receptari, editat en castellà, t’ofereix una recopilació de plats tradicionals de diferents zones adaptats al «mètode del plat». Projecte educatiu per a metges i pacients impulsat per la Fundació Clínic i Alícia, amb la col·laboració d’ESTEVE. Més informació al portal http://diabetesalacarta.org/

Recetario a base de frutas Diseñado especialmente para la alimentación del diabético y toda su familia

El seguiment d’una alimentació equilibrada i saludable, és una de les mesures més importants en la prevenció i el tractament de la diabetis. Amb el receptari, editat en castellà, ampliarem el coneixement d’aquells aliments que tenen una acció més directa sobre els valors de glucosa en sang. Projecte educatiu per a metges i pacients impulsat per la Fundació Clínic i Alícia, amb la col·laboració d’ESTEVE. Més informació al portal http://diabetesalacarta.org/

Recetario a base de cereales y otros granos Diseñado especialmente para la alimentación del diabético y toda su familia

El seguiment d’una alimentació equilibrada i saludable, és una de les mesures més importants en la prevenció i el tractament de la diabetis. Amb el Receptari, editat en castellà, ampliarem el coneixement dels aliments que contenen hidrats de carboni, que són els que tenen una acció més directa sobre els valors de glucosa en sang. Projecte educatiu per a metges i pacients impulsat per la Fundació Clínic i Alícia, amb la col·laboració d’ESTEVE. Més informació al portal

Para comer bien, bueno y barato

Edició en castellà del receptari, editat gràcies a la Creu Roja, que té per objectiu ajudar a les famílies que fan ús dels projectes socials a cuinar de forma equilibrada, creativa, practica, bona i econòmica. Editat gràcies al suport de Nestlé i compta amb la col·laboració de cuiners reconeguts com Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Jean Louis Neichel o Ada Parellada, que hi han participat de manera voluntària amb creacions exclusives i originals.

Per menjar bé, bo i barat

Receptari, editat gràcies a la Creu Roja, que té per objectiu ajudar a les famílies que fan ús dels projectes socials a cuinar de forma equilibrada, creativa, practica, bona i econòmica. Editat gràcies al suport de Nestlé i compta amb la col·laboració de cuiners reconeguts com Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Jean Louis Neichel o Ada Parellada, que hi han participat de manera voluntària amb creacions exclusives i originals.