24 receptes tradicionals del País Basc, dissenyades per a ser aptes per a persones amb disfàgia als sòlids que requereixen d’una alimentació de textura modificada corresponent a un puré espès o descriptor C. Versió editada en espanyol.
24 receptes tradicionals del País Basc, dissenyades per a ser aptes per a persones amb disfàgia als sòlids que requereixen d’una alimentació de textura modificada corresponent a un puré espès o descriptor C. Versió editada en espanyol.
En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre els cogombres), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.
En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre els préssecs), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.
En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre la Ceba), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.
Volum 7 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en català. S’ofereixen recomanacions dietètiques amb base científica sobre el tipus d’alimentació que es pot seguir per mantenir un estat nutricional adequat segons la situació en què es trobi el pacient durant el tractament del càncer de pròstata. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i desenvolupat per l’Hospital Clínic de Barcelona i la Fundació Alícia, amb la col·laboració d’Ipsen.
En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas les cireres), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.
Volum 7 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en castellà. S’ofereixen recomanacions dietètiques amb base científica sobre el tipus d’alimentació que es pot seguir per mantenir un estat nutricional adequat segons la situació en què es trobi el pacient durant el tractament del càncer de pròstata. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i desenvolupat per l’Hospital Clínic de Barcelona i la Fundació Alícia, amb la col·laboració d’Ipsen.
En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas les maduixes), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.
ConGusto és el nom d’una iniciativa destinada a l’elaboració d’una guia dinàmica de menús triturats per a pacients amb dificultats de deglució. Persegueix el doble objectiu de fomentar l’apetència en el menjar i d’aconseguir la necessària aportació nutricional a aquests pacients. Es tracta d’un conjunt de receptes representatives de l’àmplia varietat de la cuina espanyola, fàcils d’elaborar, apetitoses i de cost assequible. La guia informa sobre les textures i viscositats necessàries en cada recepta.