‘És temps de…CARBASSES’ – Fruites i verdures dels nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre les carbasses), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

‘És temps de…FIGUES’ – Fruites i verdures dels nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre les figues), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

Disfagia duten pertsonentzako euskal errezeta tradizionalen liburua

El receptari inclou 24 receptes tradicionals del País Basc classificades en primers plats, segons plats i postres. Totes elles estan dissenyades per a ser aptes per a persones amb disfàgia als sòlids que requereixen d’una alimentació de textura modificada corresponent a un puré espès o descriptor C. Això significa que totes elles compleixen amb unes característiques concretes a nivell de textura, indicades en les guies de referència i que les converteixen en segures. A més, les adaptacions s’han realitzat amb dues premisses addicionals: ser fidels a la recepta original a nivell organolèptic i cobrir uns requeriments nutricionals bàsics.

Receptari tradicional basc per a persones amb disfàgia

El receptari inclou 24 receptes tradicionals del País Basc classificades en primers plats, segons plats i postres. Totes elles estan dissenyades per a ser aptes per a persones amb disfàgia als sòlids que requereixen d’una alimentació de textura modificada corresponent a un puré espès o descriptor C. Això significa que totes elles compleixen amb unes característiques concretes a nivell de textura, indicades en les guies de referència i que les converteixen en segures. A més, les adaptacions s’han realitzat amb dues premisses addicionals: ser fidels a la recepta original a nivell organolèptic i cobrir uns requeriments nutricionals bàsics.

‘És temps de…COGOMBRES’ – Fruites i verdures dels nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre els cogombres), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

‘És temps de…PRÉSSECS’ – Fruites i verdures dels nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre els préssecs), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

‘És temps de…CEBES’ – Fruites i verdures dels nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre la Ceba), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

Recomanacions dietetico-culinàries durant el tractament del càncer de pròstata

Volum 7 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en català. S’ofereixen recomanacions dietètiques amb base científica sobre el tipus d’alimentació que es pot seguir per mantenir un estat nutricional adequat segons la situació en què es trobi el pacient durant el tractament del càncer de pròstata. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i desenvolupat per l’Hospital Clínic de Barcelona i la Fundació Alícia, amb la col·laboració d’Ipsen.

‘És temps de…CIRERES’ – Fruites i verdures dels nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas les cireres), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

Accés a la publicació

Omple el següent formulari per descarregar la publicació

FUNDACIÓ ALÍCIA ALIMENTACIÓ I CIÈNCIA, F.P. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.