Participem en el projecte europeu DELICIOUS, una iniciativa d’innovació que busca transformar el mercat dels lactis d’origen vegetal. En un context de creixent demanda de dietes alternatives més sostenibles i saludables, DELICIOUS treballa en el desenvolupament de productes lactis vegetals, com el formatge i el quefir, que destaquin per ser assequibles, nutritius i atractius. Alhora, el projecte té com a objectiu reduir l’impacte ambiental associat a la producció de lactis convencionals.
El 2 de desembre, Fundació Alícia va destacar en el marc de Madrid Fusión Dreams, celebrat a Toledo, amb la ponència “Taller del gusto – El sentido de los sentidos”, presentada per Toni Massanés, director de la fundació. La sessió va explorar com funciona el mecanisme del gust i el paper dels sentits i la percepció en les nostres eleccions alimentàries.
El projecte DIAITA, desenvolupat per la Fundació Alícia i Bestiario, ha estat seleccionat com un dels tres projectes finalistes per passar a la segona fase del programa FOODITY. Aquest programa, dona així la oportunitat a tres projectes entre els sis inicials, a treballar en consolidar el seus prototips al llarg de tres mesos més.