Fulletó informatiu amb 10 consells per a una bona alimentació, creat per a la campanya “Som el que mengem”, impulsada per la Fundació FC Barcelona i la Fundació SHE.
Fulletó informatiu amb 10 consells per a una bona alimentació, creat per a la campanya “Som el que mengem”, impulsada per la Fundació FC Barcelona i la Fundació SHE.
El seguiment d’una alimentació equilibrada i saludable, és una de les mesures més importants en la prevenció i el tractament de la diabetis. Aquest receptari, editat en castellà, t’ofereix una recopilació de plats tradicionals de diferents zones adaptats al «mètode del plat». Projecte educatiu per a metges i pacients impulsat per la Fundació Clínic i Alícia, amb la col·laboració d’ESTEVE. Més informació al portal http://diabetesalacarta.org/
El seguiment d’una alimentació equilibrada i saludable, és una de les mesures més importants en la prevenció i el tractament de la diabetis. Amb el receptari, editat en castellà, ampliarem el coneixement d’aquells aliments que tenen una acció més directa sobre els valors de glucosa en sang. Projecte educatiu per a metges i pacients impulsat per la Fundació Clínic i Alícia, amb la col·laboració d’ESTEVE. Més informació al portal http://diabetesalacarta.org/
El seguiment d’una alimentació equilibrada i saludable, és una de les mesures més importants en la prevenció i el tractament de la diabetis. Amb el Receptari, editat en castellà, ampliarem el coneixement dels aliments que contenen hidrats de carboni, que són els que tenen una acció més directa sobre els valors de glucosa en sang. Projecte educatiu per a metges i pacients impulsat per la Fundació Clínic i Alícia, amb la col·laboració d’ESTEVE. Més informació al portal
Edició en castellà del receptari, editat gràcies a la Creu Roja, que té per objectiu ajudar a les famílies que fan ús dels projectes socials a cuinar de forma equilibrada, creativa, practica, bona i econòmica. Editat gràcies al suport de Nestlé i compta amb la col·laboració de cuiners reconeguts com Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Jean Louis Neichel o Ada Parellada, que hi han participat de manera voluntària amb creacions exclusives i originals.
Receptari, editat gràcies a la Creu Roja, que té per objectiu ajudar a les famílies que fan ús dels projectes socials a cuinar de forma equilibrada, creativa, practica, bona i econòmica. Editat gràcies al suport de Nestlé i compta amb la col·laboració de cuiners reconeguts com Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Jean Louis Neichel o Ada Parellada, que hi han participat de manera voluntària amb creacions exclusives i originals.
Edició en castellà d’aquesta primera publicació de la col·lecció «MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER» que té l’objectiu ajudar les persones amb càncer a mantenir un estat nutricional òptim, i explicar les bases de l’alimentació que caldria seguir un cop es diagnostica la malaltia. Consells dietètics concrets per a les fases del tractament i per fer front a alguns dels efectes secundaris que afecten el sistema digestiu. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia
Primera publicació, en la seva versió en català, de la col·lecció «MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER» per ajudar les persones amb càncer a mantenir un estat nutricional òptim, i explicar les bases de l’alimentació a seguir un cop es diagnostica la malaltia. Consells dietètics concrets per a les fases del tractament i per fer front a alguns dels efectes secundaris. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.
Resum del treball encarregat per l’Agència del Desenvolupament del Berguedà, i emmarcat en un projecte de promoció del territori finançat per la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, on es detalla el material bibliogràfic i informació diversa existent en referència al pèsol negre del Berguedà, i on podeu trobar receptes treballades des de textos antics i el receptari tradicional propi del Berguedà
Omple el següent formulari per descarregar la publicació