‘És temps de…TARONGES i MANDARINES’ – Fruites i verdures dels nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre les taronges i mandarines), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

‘És temps de…BRÒQUIL’ – Fruites i verdures dels nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre el bròquil), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

‘És temps de…CARBASSES’ – Fruites i verdures dels nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre les carbasses), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

‘És temps de…FIGUES’ – Fruites i verdures dels nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre les figues), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

Disfagia duten pertsonentzako euskal errezeta tradizionalen liburua

El receptari inclou 24 receptes tradicionals del País Basc classificades en primers plats, segons plats i postres. Totes elles estan dissenyades per a ser aptes per a persones amb disfàgia als sòlids que requereixen d’una alimentació de textura modificada corresponent a un puré espès o descriptor C. Això significa que totes elles compleixen amb unes característiques concretes a nivell de textura, indicades en les guies de referència i que les converteixen en segures. A més, les adaptacions s’han realitzat amb dues premisses addicionals: ser fidels a la recepta original a nivell organolèptic i cobrir uns requeriments nutricionals bàsics.

Receptari tradicional basc per a persones amb disfàgia

El receptari inclou 24 receptes tradicionals del País Basc classificades en primers plats, segons plats i postres. Totes elles estan dissenyades per a ser aptes per a persones amb disfàgia als sòlids que requereixen d’una alimentació de textura modificada corresponent a un puré espès o descriptor C. Això significa que totes elles compleixen amb unes característiques concretes a nivell de textura, indicades en les guies de referència i que les converteixen en segures. A més, les adaptacions s’han realitzat amb dues premisses addicionals: ser fidels a la recepta original a nivell organolèptic i cobrir uns requeriments nutricionals bàsics.

‘És temps de…COGOMBRES’ – Fruites i verdures dels nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre els cogombres), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

‘És temps de…PRÉSSECS’ – Fruites i verdures dels nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre els préssecs), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

‘És temps de…CEBES’ – Fruites i verdures dels nostre territori

En aquest espai trobareu informació i recursos en forma d’infografies interactives i vídeos sobre diferents fruites i verdures del nostre territori (en aquest cas sobre la Ceba), fetes amb motiu de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (2021), per encàrrec de l’Agència de Salut Pública de Catalunya que ha impulsat diferents accions per promoure-les.

Accés a la publicació

Omple el següent formulari per descarregar la publicació

FUNDACIÓ ALÍCIA ALIMENTACIÓ I CIÈNCIA, F.P. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.