La guia de Lékué

10 anys d’experiència cuinant per a tots els gustos. Nou llibre realitzat per a Lékué centrat en els ingredients i l’estoig de vapor.

APP ¡Cómete el Mundo!

Aplicació de mòbil que posa a l’abast de tothom 133 receptes senzilles, econòmiques i amb recomanacions de consum. Impulsada per la Fundació Tomillo, amb l’assessorament de la Fundació Alícia. Disponible de manera gratuïta a les botigues d’IOS i Android.

Guia per a una alimentació infantil saludable i equilibrada

Edició en castellà de la guia per acompanyar pares i mares principalment en el repte d’educar els seus fills per a una alimentació saludable, perquè no es tracta tan sols de saber què han de menjar sinó també com han de fer-ho. Resolent dubtes, trencant mites i aclarint conceptes. Amb la coordinació de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i la col·laboració de l’Acadèmia Americana de Pediatria

Guia per a restauradors sobre alimentació infantil, que tota família hauria de llegir.

Guia creada en motiu de la Quinzena Gastronòmica Infantil de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró. Aquest document pretén donar eines als restauradores de la zona i a les famílies sobre com oferir i gaudir d’una oferta divertida, variada i equilibrada pels més petits.

Guia Pràctica de Gastronomia Triturada

Guia per preparar plats amb textura modificada nutritius i deliciosos, versió en castellà. Un manual desenvolupat per la Fundació Alícia, amb el suport de l’Agència de Salut Pública de Catalunya i coordinat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, que serveix per a preparar plats triturats plens de sabors, color, aromes i formes agradables per a donar resposta a totes aquelles persones que no poden mastegar bé o tenen alguna dificultat per empassar i doncs, han de menjar triturats.

Recomendaciones dieteticoculinarias durante el tratamiento del cáncer de cabeza y cuello

Volum 4 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en castellà. L’alimentació és una part important en qualsevol tractament de càncer. En el cas del càncer de cap i coll té una rellevància especial, ja que per la localització del mateix tumor pot haver-hi alguna dificultat per alimentar-se ja abans de l’inici de qualsevol tractament. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.

Recomanacions dieteticoculinàries durant el tractament del càncer de cap i coll

Volum 4 de la col·lecció “MENJAR DURANT EL TRACTAMENT DEL CÀNCER”, versió en català. L’alimentació és una part important en qualsevol tractament de càncer. En el cas del càncer de cap i coll té una rellevància especial, ja que per la localització del mateix tumor pot haver-hi alguna dificultat per alimentar-se ja abans de l’inici de qualsevol tractament. Projecte social impulsat per la Fundació Catalunya-La Pedrera, i desenvolupat per l’Institut Català d’Oncologia i Alícia.

Família! A cuinaaaar! El receptari saludable perquè les famílies gaudeixin cuinant

Col·lecció de les millors receptes que durant aquests últims anys la Fundació Alicia ha elaborat per a FAROS, amb l’objectiu d’incentivar a les famílies perquè impliquin als nens en la cuina.

DIETA ANTIAGING: ENVELLIR DE FORMA SALUDABLE

Cinquena monografia realitzada per Alícia amb la col·laboració de Laboratoris Thea, sobre la dieta antiaging, per envellir d’una forma saludable i amb millor qualitat de vida.

Accés a la publicació

Omple el següent formulari per descarregar la publicació

FUNDACIÓ ALÍCIA ALIMENTACIÓ I CIÈNCIA, F.P. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.