De la cuina a la taula en 10 minuts

Lékué i Alícia s’han unit per dur a terme un projecte culinari que posa de manifest les noves tendències en alimentació saludable per a la cuina del futur. El primer fruit d’aquest projecte ha estat aquest manual de cuina pràctica que pretén ensenyar d’una manera il·lustrada i fàcil com preparar receptes ràpides, sanes i variades (ISBN 9788497356701)

La pastisseria i la cuina de la garrofa

Receptes on es proposa una nova cultura sobre la garrofa, aquest producte, humil i sovint menystingut. Amb col·laboracions des dels àmbits de la restauració, la pastisseria, les fleques i les escoles de cuina. Obra guanyadora de la fase Espanya-Català a la categoria ‘Best Desserts Book’ dels Premis Gourmand 2012 (ISBN 13: 978-84-15221-38-8)

La clementina d’Alcanar a la cuina

Amb La clementina d’Alcanar a la cuina podreu descobrir com el cultiu dels cítrics —taronges i clementines, principalment— ha esdevingut una forma de vida i de riquesa d’aquesta vila en terra de cruïlla (ISBN 13: 978-84-15896-24-1)

La cuina de les Terres de Mestral

Receptari, realitzat des de la contribució i la col·laboració de moltes persones del territori de les Terres de Mestral, per conèixer el caràcter i la manera de ser de la gent de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant, Pratdip i Tivissa, gaudint amb la seva cuina més tradicional.(ISBN 13: 978-84-15896-35-7)

Cocina de aceites de variedades tradicionales Territorio Sénia

Llibre on s’aprendrà a apreciar les possibilitats gastronòmiques que ofereixen els nostres olis i a reconèixer la qualitat i la cura en l’elaboració que distingeix als olis d’oliva verge extra del Territori del Sénia. En col·laboració amb els agents del territori i els especialistes del IRTA. (ISBN 13: 978-84-15221-77-7)

Receptes saludables – Associació Espanyola contra el Càncer (AECC)

Alícia col·labora amb l’AECC en l’elaboració de receptes i preparacions culinàries de temporada adaptades als diferents trastorns digestius que tenen les persones que se sotmeten a sessions de quimioteràpia i radioteràpia. Alguns efectes secundaris que poden aparèixer són: boca seca, nàusees, vòmits, anorèxia…

Dinem?… Avui cuino jo!

Receptes per als joves, amb informacions bàsiques per seguir una dieta sana, per tenir a la nevera aliments per cuinar, o normes d’higiene i seguretat. Creat dins la campanya ‘Bon dia… esmorzem?’, de l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona.

Productes de temporada: desembre – escarola

Fitxa de l’escarola, de la col·lecció creada juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, per a divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada. Inclou una recepta relacionada.

Productes de temporada: novembre – col

Fitxa de la col, de la col·lecció creada juntament amb l’ACSA, Unió de pagesos i el PAAS, per a divulgar les propietats i característiques que tenen cadascun dels productes vegetals de temporada. Inclou una recepta relacionada.

Accés a la publicació

Omple el següent formulari per descarregar la publicació

FUNDACIÓ ALÍCIA ALIMENTACIÓ I CIÈNCIA, F.P. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.