Mite o realitat: la seguretat alimentària també a les teves mans

La seguretat alimentària explicada de manera didàctica: saps si és un mite o una realitat?

Receptes amb sardina

Receptes creades per a l’edició del Ciència After Work de juny 2016: ‘Sardina en xarxa: alimentació, salut i sostenibilitat’, on es va presentar l’estudi que ha demostrat que la ingesta de sardines té un efecte directe en la millora dels pacients amb diabetis tipus 2

Directrius que descriuen característiques dels productes hortofrutícolas adaptades a la població d’adults senior

Projecte *Optifel: els socis del projecte han desenvolupat especificacions per a la indústria alimentària, que inclou informació sobre el desenvolupament de productes per als majors. Aquestes directrius es componen de 3 seccions: directrius nutricionals, funcionals i per a embalatge

Sempio & Alícia Jang Project: la revolució mediterrània del Jang

Projecte iniciat amb l’empresa coreana Sempio amb l’objectiu d’investigar les possibilitats dels productes Jang (derivats de la soia) en el vessant saludable de l’alimentació; una bona opció per reforçar una dieta sana i equilibrada.

Canvis en els hàbits alimentaris dels pacients infectats pel VIH

Article inclòs en la ‘Revista Española de Nutrición y Dietética’ sobre els canvis en els hàbits alimentaris dels pacients infectats pel VIH a través de l’assessorament gastronòmic i tallers d’adquisició d’habilitats culinàries (estudi Alícia-FLS).

Piràmide nutricional per afavorir el correcte funcionament ocular

Laboratorios Thea i Alícia s’han unit per dur a terme un projecte per a la prevenció de malalties oculars. La piràmide presentada ens serveix com a eina per afavorir el correcte funcionament ocular a través de la dieta.

La dieta mediterrània. Un estil de vida actual

Tercera monografia realitzada per Alícia amb la col·laboració de Laboratoris Thea, sobre la dieta mediterrània, les seves bases, recomanacions i beneficis sobre la salut.

Les propietats saludables del vi

Segona monografia realitzada per Alícia amb la col·laboració de Laboratoris Thea, on s’exposen les propietats saludables del vi i el seu consum moderat dins d’una dieta equilibrada.

Menjar fora de casa de forma saludable

Primera monografia realitzada per Alícia amb la col·laboració de Laboratoris Thea, amb consells sobre bons hàbits alimentaris a l’hora de menjar fora de casa.

Accés a la publicació

Omple el següent formulari per descarregar la publicació

FUNDACIÓ ALÍCIA ALIMENTACIÓ I CIÈNCIA, F.P. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat.